Utforsk godene ved å være Silver-medlem

 • Eksklusive Silver-fordeler
  Du får tilgang til herlige goder som frokost inkludert, flyplasstransport og spa-kuponger under oppholdet på utvalgte overnattingssteder. Hold bare utkikk etter gaveikonet når du bestiller.
  VIP Access
  Våre VIP Access-overnattingssteder er høyt rangert takket være den fantastiske servicen. Du er garantert wi-fi* (uten pristillegg), og i tillegg får du eksklusive Silver-fordeler.
 • Prioritert kundeservice
  Som Silver-medlem kommer oppringninger fra deg alltid til å prioriteres slik at du vil få snakke med en spesifikt opplært kundemedarbeider
  Prismatch+
  Hvis du finner en bedre pris på nøyaktig det samme oppholdet, vil vi matche prisen og tilbakebetale mellomlegget
  Problemfri prismatch
  Behøver du å endre bestillingen eller avbestille? Ikke noe problem. Vi hjelper deg å minimere kostnadene for overnattingsstedet eller eventuelle avbestillingsgebyr med det samme.
10

1 år

Utvid til Silver

Bli Silver-medlem helt enkelt ved å bestille og bo 10 netter eller mer i løpet av inneværende medlemsår

30

1 år

Gå for Gold

Bli Gold-medlem ved å bestille og bo 30 netter eller mer i løpet av inneværende medlemsår

Vis fordelene med Gold

En rask titt på fordelene

Rewards

Silver

Gold

Hemmelige priser
Samle 10 netter og få 1 bonusovernatting*
Prioritert kundeservice
Problemfri prismatch
Prismatch+
Eksklusive Silver- og Gold-fordeler
VIP Access
Gratis VIP-oppgradering av rom og mer

Det er gratis å bli med, og det tar bare et minutt

Er du allerede medlem? .

Benytt deg av alle fordelene

Som medlem vil du få flere bonusovernattinger jo flere netter du samler. Se nærmere på fordelene for medlemskap i Hotels.com™ Rewards, Silver og Gold.

Har du et spørsmål?

Hvordan samler jeg netter?

Hvor er det blitt av natten min?

Hvordan løser jeg inn bonusovernattinger?*

Hvordan får jeg tilgang til de hemmelige prisene?

For svar på spørsmål som dette og mye mer, ber vi deg ta en titt på artiklene våre. Der finner du all informasjonen du trenger.

Betingelser og vilkår

*Standard wi-fi er inkludert, mens raskere wi-fi kan være tilgjengelig mot et pristillegg.

Hotels.com™ Rewards er for gjester som har fylt 18 år, og som registrerer seg med en gyldig e-postadresse. Bestill og bo 10 netter på et deltagende overnattingssted for å få 1 bonusovernatting* som du kan løse inn på et deltagende overnattingssted når og hvor som helst, basert på gjennomsnittsverdien av de 10 nettene du har samlet. Du betaler kun skatter og avgifter. Dette inkluderer et gebyr du må betale om du løser inn bonusovernattingen* din på PC- eller mobilnettsiden vår. Om du løser inn overnattingen i appen vår, slipper du å betale dette gebyret. Hvis du velger å løse inn bonusovernattingen* på et rom med en høyere pris, betaler du mellomlegget. Du kan ikke samle eller løse inn bonusovernattinger på pakkebestillinger eller bestillinger hvor du har brukt en rabattkupong. Les alle betingelser og vilkår.

Hemmelige priser er tilgjengelige for brukere av Hotels.com-appen, Hotels.com™ Rewards-medlemmer og de som abonnerer på e-poster fra Hotels.com. Hemmelige priser vil vises der hvor du kan se banneret «Din hemmelige pris» i søkeresultatene. Kun tilgjengelig på utvalgte hoteller og for utvalgte datoer. Fullstendige betingelser og vilkår gjelder.